Twoja przeglądarka jest przestarzała i nie wspiera obecnych standardów WWW.
Zalecamy instalację najnowszej wersji jednej z przeglądarek, które poprawnie obsługują obecne standardy, np:

• Arora
  • Chrome
  • Firefox
  • Opera
  • Safari

Katastrofa

Aktualne wydarzenia w Polsce.

Re: Katastrofa

Postprzez ako » 14 lip 2010, o 23:23

Po wczorajszych i dzisiejszych wywiadach i wypowiedziach JK i przybocznych wszystko jasne. W świetle nieoficjalnych informacji o nowych odczytanych fragmentach zapisów "czarnych skrzynek" (bo są pomarańczowe), ten nagły wybuch nienawiści pis może być zrozumiały. Najgorsze co może przyśnić się JK to, że palący koty ma rację zadając takie a nie inne pytania. Stoję po stronie Palikota, uważam, że trzeba czarne nazwać czarnym a białe białym.

p.s. takie luźne przemyślenia ...
pozdrawiam
ako
ako

Postprzez Sel » 14 lip 2010, o 23:28

Też dzisiaj o tym myślałam, worek się rozpruł, poprawność polityczna skończyła się. Do tej pory uważałam, że Palikot przegina... Zmieniłam zdanie.
Sel
Administrator

Postprzez ako » 15 lip 2010, o 00:18

Sel napisał(a):Też dzisiaj o tym myślałam, worek się rozpruł, poprawność polityczna skończyła się. Do tej pory uważałam, że Palikot przegina... Zmieniłam zdanie.

Z Palikotem w polityce, jest taka sama sytuacja jak ze mną w mojej pracy (to nie jest megalomania, jedynie podobieństwo). Zawsze mówię to co myślę i bronię swojego sądu, jeżeli mam rację. Jeżeli nie mam racji, bo pomyliłem się/nie miałem pełnej informacji o zdarzeniu/sytuacji to bez problemu uznaję swój błąd. Wiele razy w pracy miałem taką sytuację, że miałem rację, ale mój szef prosił mnie abym nie udowadniał adwersarzom, że są głupi. Wiec delikatnie to tłumaczyłem, ale i tak wydaje mnie się, że uchodzę w firmie za takiego "technicznego palikota"
pozdrawiam
ako
ako

Postprzez ako » 14 sie 2010, o 10:59

pozdrawiam
ako
ako

Postprzez Sel » 14 sie 2010, o 17:27

ako napisał(a):http://www.andrzejrysuje.cba.pl/wp-content/uploads/2010/07/przeniesienie-krzy%C5%BCa1.jpg

Tam nic już nie ma :/
Sel
Administrator

Poprzednia strona

Powrót do Polska